top of page

SEA Specialist inhuren?

Haal snel waardevolle kennis in huis, we schakelen snel met elkaar en kunnen optimalisaties direct doorvoeren.

Kantoor ruimte

Bij jou op kantoor

Op deze manier blijven de communicatielijnen kort en wordt de Google Ads marketeer écht onderdeel van jouw team en organisatie. 

Desktop

Minimaal 7+ jaar ervaring

Expert op het gebied van online advertising, maar daar blijft het niet bij. Hoe laat je grote hoeveelheden data nou maximaal in je voordeel werken? Dat zijn de vraagstukken waar wij graag bij helpen.

Werken vanuit huis

Maandelijks opzegbaar

Bij Impact Online Marketing houdt dit in dat je maandelijks kunt opschalen, afschalen of opzeggen. Wij doen niet aan lange contracten of moeilijke constructies. 

stadsgebouwen

Waarom Impact Online Marketing?

  • 30+ miljoen Google Ads spend

  • Ervaring met internationale Ads accounts

  • Snel schakelen, wijzigen of stoppen

  • Inclusief backup senior SEA specialist

  • Inhouse, bij jou op kantoor

  • Locatie Zuid-West Nederland

Your Digital Advertising, and more..

De afgelopen jaren zijn er honderden marketing campagnes opgezet voor een divers portfolio aan bedrijven. Van geavanceerde Google Shopping Productads tot aan Performance Max campagnes. Van leadgeneratie websites tot aan ecommerce webshops met miljoenen producten. Door onze ruime ervaring binnen het advertising landschap bieden we een breed scala aan diensten aan.

Meet the Team

Ruim 10 jaar geleden hebben wij elkaar leren kennen bij onze oude werkgever. Nadat onze wegen uit elkaar liepen hebben we altijd contact gehouden over de laatste ontwikkelingen op online marketing gebied. Hiermee is de basis gelegd voor Impact Online Marketing.

Samenwerken?

Start vandaag met impact maken!

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.

bottom of page